Pete Herbert mixeaza in Bucuresti in octombrie

16 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul din spatele alias-urilor Bakazou, Challenge, Cuica, Frontera, L.S.B. sau Optimo & Reverso 68, britanicul Pete Herbert, va mixa in premiera in Bucuresti pe data de 2 octombrie, la Atelierul de productie, sub egida unui 'London Warehouse Party'.


Spiritul anterprenorial si pasiunea pentru muzica si cultura aferenta ei, l-au facut pe Pete Herbert sa fie astazi detinatorul unui record shop (Atlas Recordings) in Soho, Londra, managerul label-ului Maxi Discs (cu doar patru release-uri deep house / disco pana in prezent) si, la polul opus, detinatorul unor release-uri sub diverse alias-uri mai sus amintite si un DJ destul de frecvent in cercuri precum Horse Meat Disco din Londra.


Asta nu il opreste oricum sa aiba aparitii regulate in toata lumea, mentionand regiuni precum Australia, Indonesia, Brazilia, India, Rusia, Lithuania, Paris, Ibiza sau Tel Aviv.


PH JUNE 2009 MIX by pete herbert


Seara de 2 octombrie de la Atelierul de productie va fi completata de catre Khidja, Logan si Surround Arround Sound, iar pretul unui bilet va fi de 25 lei.



Poor Relatives - Take the D train MIX by Poor Relatives


Surround Around Sound @ MNAC(second set - rough rework) by Surround Around Sound


Popup detector