Plump DJs lanseaza albumul Headthrash la inceputul lunii iunie

23 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul britanic Plump DJs sunt gata sa lanseze cel de-al patrulea lor album, dupa o pauza de trei ani. Acesta se numeste Headthrash si va fi lansat la inceputul lunii iunie.

Trupa Plump DJs este formata din Lee Rous si Andy Gardner si este cea mai cunoscuta si respectata trupa de pe scena break. Dovada consta in albumul de debut numit A Plump Night Out lansat in 2000, care detine recordul de vanzari al unui CD break din toate timpurile, compilatia facuta pentru Mixmag din februarie 2001 ale carei copii s-au vandut imediat si mixul FabricLive.08 din 2002, care a fost cel mai bun din seria Fabric de pana acum.

Asemanator albumului din 2003 Eargasm, Headthrash este compus din piese nemixate, iar single-ul System Addict lansat in noiembrie anul trecut, a castigat premiul la sectiunea cel mai bun single la premiile Februarys 7th Annual Breakspoll, unde trupa a castigat si trofeul Best Producer.

Albumul Headthrash va fi lansat pe 2 iunie de catre label-ul Finger Lickin Records si va contine noul single Torque of the Devil. De asemenea piesele Shifting Gears si Victim realizate in colaborare cu Niara Scarlett si respectiv Sharlene Hector se gasesc pe acest album.

Track list:

01 Best Believe Us
02 System Addict
03 Shifting Gears
04 Snake Eyes
05 He Got Beef
06 Intermission
07 Theme X
08 S.N.A.F.U
09 Beat Myself Up
10 Disco Unusual
11 Victim
12 Rocket Soul
13 Torque Of The Devil
14 Lost In Space


Popup detector