Editia 2007 a festivalului Sziget in Budapesta

27 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene si se desfaşoara n Budapesta, pe insula buda de pe Dunare. Printre artistii confirmati anul acesta se numara Faithless, Chemical Brothers, Pink si The Killers. Sunt insa si foarte multi DJ-i internationali care si-au confirmat prezenta.

La Party Arena sunt deja confirmati Timo Maas, Plump DJs, Dave Clarke, Satoshi Tomiie, DJ Hell, Silicone Soul, Goldie, Blame, Lowqui, Simon Bassline Smith + Youngman MC si altii, ce urmeaza a fi anuntati.

La Wan2 Stage ii veti putea vedea deocamdata pe GusGus, Hyper, Hooverphonic, plus altii care urmeaza sa fie anuntati.

Alti artisti "grei" care vor fi cap de afis la editia de anul acesta a festivalului Sziget sunt The Hives, The Good, the Bad and the Queen Gogol Bordello, Gentleman, Sportfreunde Stiller, Smashing Pumpkins, Keane si Nitzer Ebb.

Accesul publicului pe insula se va face cu bilete fie de o zi, fie cu pass-uri pentru ntreaga saptamna. Pna pe 15 aprilie, biletele care includ şi locul de campare au pretul de 120 de euro, iar cele fara campare inclusa - 100 de euro. Editia de anul trecut a festivalului Sziget a adunat un total de 385.000 oameni şi a prezentat peste 200 de staruri internationale, 500 de formatii maghiare, mai multi DJ-i, cteva zeci de trupe de teatru, acrobati, comedianti, dansatori, papuşari, toate desfaşurate n mai mult de 60 de locuri de pe insula. Alte detalii legate de festival le gasiti pe sziget.hu.


Popup detector