Pier Bucci in Bucuresti de Paste

04 Aprilie 2007 Beat Factor BeatFactor

Nu este pentru prima data in Romania, si cu siguranta nici pentru ultima. Artistul chilian la origine va fi prezent duminica aceasta, 8 aprilie, in clubul Session din Bucuresti. Pier Bucci va fi acompaniat de DJ-ii romani Ali Nasser si Pedro.

Pentru 20 lei pana la miezul noptii si 30 lei dupa, cei care vor fi prezenti la acest eveniment vor avea ocazia sa vada si asculte live unele din cele mai armonioase ritmuri de techno si house.

Pier Bucci este chilian de origine si traieste de cativa ani in Berlin. Pana sa se apuce de muzica si-a castigat existenta pictand. A calatorit prin intreaga lume in incercarea de a-si vinde tablourile si a intrat in contact cu diverse culturi si civilizatii. Aceste experiente se reflecta foarte bine in creatiile sale muzicale, artistul reusind sa-si creeze propriul sound din ritmuri atmosferice si unduiri melodioase, proaspat si foarte energic.

Din 1999 este implicat in mai multe proiecte muzicale alaturi de partenerii de studio Daniel Nieto (Skipsapiens), Argenis Brito (Mambotour si Monne Automne), Luciano (Monne Automne). Muzica sa apare la case de discuri celebre in lumea muzicii electronice : Peacefrog, Lo-fi Stereo si Crosstown Rebels.



Popup detector