Sunrise prezinta Luciano & Thomas Melchior in Club Escape

22 Octombrie 2005 Beat Factor BeatFactor

Clubul Escape (fostul Why Not) gazduieste sambata 29 octombrie un party organizat de Sunrise ce-i are ca invitati speciali pe doi dintre pionerii stilului minimal techno in Germania - Luciano si Thomas Melchior. Lineup-ul serii include si doi dintre cei mai talentati dj-i romani - Raresh si Pedro. Luciano aka Lucien-N-Luciano a lansat piese pe label-uri ca Perlon, Klang, Transmat, Mental Groove, Max Ernst, Bruchstuecke and Peacefrog si sa nu uitam de Cadenza propriul label, care se bucura de un succes enorm release dupa release.

Thomas Melchior, cu primul sau album solo, este al treilea fondator al minimal techno-ului, dupa Peter Ford si Ricardo Villalobos. Artistul,care a trait in Londra mai mult de 20 ani,si-a inceput cariera alaturi de nume ca J. Saul Kane (Depth Charge), Carl Craig si Baby Ford in Anglia la inceputurile anilor '90. Bazandu-se pe inceputurile acid house-ului, si-a creat propriul sound, mult mai abstract si minimal. Colaborarea cu Peter Ford si release-urile pe label-urile Trelik si l-fach au pus bazele sound-ului minimal pentru multe generatii de dj si producatori care au urmat.

La fel ca Ricardo Villalobos, Thomas nu pune niciodata numai retro sau deep house; are darul de a se plimba in seturile sale prin intreg universul sau muzical: "he always seems to have the knack of finding the exact point of intersection where depth and flow, lightness and groove meet."

Pretul unui bilet este de 20 RON intre orele 22 si 01, 30 RON intre 01-04; si 40 RON dupa ore 4.



Popup detector