Pet Shop Boys si Lady GaGa - duet la Brit Awards 2009

17 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pet Shop Boys au cooptat-o pe Lady GaGa pentru un duet la Premiile Brir 2009 ce vor avea loc maine seara si promit un show de zile mari, informeaza tabloidul The Sun. Nici nu-i de mirare, avand in vedere ca Lady GaGa, cu a sa atitudine incitanta si nonconformista, e pe val in Marea Britanie.

GaGa va interpreta cu Pet Shop Boys singleul 'Nothing Has Been Proved', produs de Neil Tennant si Chris Lowe in 1989 si cantat de Dusty Springfield. Potrivit unei surse citata de ziar, Lady GaGa este cea mai potrivita pentru a canta o piesa despre un scandal sexual.

'Organizatorii au vrut o cantareata care sa socheze prin interpretare [...] GaGa e perfecta. Sa nu va asteptati la multe haine', a declarat sursa citata. Tema din acest an a Premiilor Brit va fi festivalul de la Glastonbury.

Showul va fi prezentat de Kylie Minogue si actorii James Corden si Mathew Horne. Printre artistii si formatiile invitate sa sustina recital se numara Estelle, Coldplay, The Ting Tings, Take That, Kings Of Leon si U2.

Pet Shop Boys vor primi premiul onorofic pentru contributia in muzica. Premiile Brit 2009 vor fi decernate pe 18 februarie, la Earls Court Arena din Londra.

via bestmusic.ro


Popup detector