Pedro aka Petre Inspirescu lanseaza primul album

15 Decembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Cu ocazia dublei petreceri RPR din acest weekend (vineri, 18 decembrie, in clubul Midi din Cluj - Napoca si sambata, 19 decembrie, in clubul Kristal Glam din Bucuresti), va fi lansat si cel de-al saptelea release al label-ului romanesc [a:rpia:r].


Release-ul consta in albumul de debut al lui Pedro aka Petre Inspirescu, intitulat "Intr-o seara organica". Prea multe detalii nu detinem, atat doar ca intreg pachetul costa aproximativ 25 de euro si poate fi achizitionat de pe freebase. Pe acelasi magazin online sunt disponibile si sample-uri audio. LP-ul contine sase piese, impartite pe trei discuri. Intre piesele care au sample audio pe freebase se numara "Actiune", "Astral", "Dezlegat la capat" si "Evar".


Pentru vineri seara, in clubul Midi, line up-ul petrecerii este format din RPR (Rhadoo, Pedro si Raresh) si rezidentul clubului, Mihigh. Pentru sambata seara, in clubul Kristal Glam, pe langa RPR vor mai mixa Praslea si Gescu. Pretul intrarii va fi de 20 de lei pana in ora 12.00 si 40 de lei dupa aceasta ora.


Citeste si: RPR - o poveste de succes


Popup detector