Paul Oakenfold isi scoate casa la vanzare - 10 milioane de dolari

08 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cunoscutul DJ si producator Paul Oakenfold scoate la vanzare resedinta sa din Hollywood, la pretul de 10 milioane de dolari. Din cele patru dormitoare se poate vedea scena Hollywood Bowl.

Casa a fost construita in anul 1949, are 4500 de metrii patrati si a fost renovata acum cativa ani. Oakenfold a adaugat si un studio de inregistrari.
Casa are birouri, bucatarie cu etaj, 6 bai, un dormitor imens cu semineu pe langa cele 4 dormitoare mai mici, o piscina, gazon si terasa de unde se vede amfiteatrul.

Oakenfold, nascut la Londra in 1963, a inceput sa mixeze de la 16 ani pentru artisti ca Rolling Stones si Snoop Dogg. Sfarsitul mileniului il gaseste in SUA, lansand albumul "Perfecto Presents Another World" si realizand coloana sonora a filmului Swordfish", ajungand direct pe locul I in "US New Artist Chart". Iar asta nu este tot...remixeaza, la cererea Madonnei, melodia "What It Feels Like For A Girl" si il insoteste pe Moby intr-un turneu inceput pe 11 iulie in Atlanta, si continuat prin fiecare stat american pana in California. Ca semn de recunoastere mondiala, revista Dj Magazine il plaseaza, prin voturile cititorilor, pe locul 2 in "Top 100 Best Djs".



Popup detector