Discul lui Brittany Murphy ar putea fi lansat

30 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

La doar o saptamana de la tragica moarte a actritei tabloidele au deja ce sa scrie. Aparent, piese de pe albumul de debut neterminat al artistei, produs de Paul Oakenfold, ar putea vedea lumiuna zilei. Conform unor surse E!News, se pare ca albumul produs de super cunoscutul DJ si producator ar putea fi lansat pe piata. Sau cel putin cateva piese.

"Evident, ceea ce se intampla nu e ca povestea cu Michael Jackson, dar oamenii sunt interesati de Brittaniysi povestea sa. Depinzand de ceea ce a inregistrat deja si cat de calitative sunt ar putea lansa un hit sau doua", a spus respectiva sursa.

Murphy planuise sa-si lanseze albumul de debut in 2008 si a lucrat alaturi de Paul Oakenfold, Max martin si Timbaland pentru acest proiect. In luna iunie a acestui an artista a declarat pe pagina sa de MySpace ca discul e din ce in ce mai aproape de lansare: "Momentan lucrez la discul meu de debut, nu am ceva stiri noi legate de o data de lansare, dar va tin la curent!".

Cariera sa muzicala a inceput in anii '90, cand a fost membru al trupei Blessed Soul, adica un fel de New Kids on the Bloc.


Popup detector