TRON: Legacy Reconfigured apare pe 4 aprilie 2011

21 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

TRON: Legacy Reconfigured, un nou material Media Services EMI / Walt Disney, care contine remixurile coloanei sonore TRON: Legacy realizate de Daft Punk, va aparea oficial pe data de 4 aprilie 2011.


Discul va contine 15 titluri, iar remixurile sunt realizate de artisti precum The Japanese Popstars, Aviivi, Moby, Photek sau Boys Noize. TRON: Legacy Reconfigured este un mix eclectic de DJi, remixeri si producatori din diferite puncte muzicale ale globului, meniti sa isi puna amprenta personala asupra succesului inregistrat de Daft Punk prin acest material.


Printre cele mai asteptate remixuri se numara Moby si varianta sa unica a piesei The Son of Flynn, The Japanese Popstars care vin cu un sound euphoric pentru Arena, dar si sound-ul cristalin al The Crystal Method pentru incredibila piesa The Grid. End of Line, una dintre cele mai aclamate si iubite piese de pe acest soundtrack, a fost remixata de Boyz Noize. Printre alti artisti se numara Teddybears, Photek, Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg sau Kaskade.


Incepand cu data de 4 aprilie 2011, soundtrackul va putea fi cumparat online si in Romania prin magazinele online de distributie de muzica.


Tracklist:


1. The Glitch Mob - Derezzed


2. M83 VS Big Black Delta - Fall


3. The Crystal Method - The Grid


4. Teddybears - Adagio for TRON


5. Ki:Theory - The Son of Flynn


6. Paul Oakenfold - C.L.U.


7. Moby - The Son of Flynn


8. Boys Noize - End of Line (Boys Noize Remix)


9. Kaskade - Rinzler


10. Com Truise - Encom Part 2


11. Photek - End of Line


12. The Japanese Popstars - Arena


13. Avicii - Derezzed


14. Pretty Lights - Solar Sailer


15. Sander Kleinenberg - TRON Legacy (End Titles)


Popup detector