Paul Oakenfold implicat in eliberarea lui Grooverider

24 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Mixmag a relatat recent ca Paul Oakenfold a facut presiune autoritatilor din Dubai pentru eliberarea lui Grooverider, zvonuri confirmate de catre faimosul DJ-i intr-un interviu pentru o revista britanica de muzica dance.

Nu cred ca am fost responsabil in totalitate, dar am dat cateva telefoane. recunostea Oakenfold. "Mi-am apelat un prieten apropiat care este nepotul uneia dintre reginele Emiratelor Unite Arabe. Acesta a spus ca incearca sa il ajute.

Grooverider a avut parte de un tratament asemanator mai multor indivizi de rand, care au fost prinsi cu droguri asupra lor. Cotidianul Arab News din Dubai relata ca in anul 2008, 12 cetateni francezi au fost arestati pentru posesie de droguri si au fost eliberati dupa executarea a mai putin de 12 luni, dintr-o sentinta de patru ani, adica aceeasi perioada pe care Grooverider a petrecut-o in inchisoare.

Exceptia notabila ramane celebrul rapper Dallas Austin, care a fost prins la aeroportul din Dubai in 2006, cu o cantitate considerabila de cocaiana asupra lui. Austin a fost eliberat in aceeasi zi, dupa ce a fost condamnat de catre judecator la o sentinta de patru ani, cu ajutorul interventiei unor senatori americani si legendelor pop-ului Lionel Richie si Qiuncy Jones.


Popup detector