Paul Kalkbrenner si Sascha Funke revin in Bucuresti

15 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 17 octombrie, Paul Kalkbrenner si Sascha Funke aduc emblema casei de discuri nemtesti B Pitch Control in clubul Studio Martin din Bucuresti. In deschidere va mixa duetul roman Livio & Roby.

Dupa ce au venit in premiera in clubul Kristal pe data de 3 martie 2007, in cadrul unui eveniment Sunrise, cei doi producatori (artistii de baza de la casa de discuri nemteasca B Pitch Control) revin in Bucuresti, aflati intr-un turneu de promovare al noului film Berlin Calling.

Berlin Calling este numele celui mai asteptat film al anului de catre toata industria muzicii electronice: clubberi, DJi si producatori, promoteri si agenti. Filmul, productie germana, a avut avanpremiera la Festivalul de Film de la Toronto in luna septembrie si premiera la Berlin pe 2 octombrie. La ora actuala participa la mai multe festivaluri mondiale de film pana cand va ajunge pe marile ecrane, disponibil pentru public.

Pelicula poate fi controversata, insa este foarte apreciata de critici pana in acest punct. Spre deosebire de alte filme realizate pe acest subiect, Berlin Calling prezinta realitatea lumii clubbing din ultimii ani, centralizata in orasul german care dicteaza trendul pe scena muzicii electronice. Berlin Calling a fost realizat in colaborare cu unul dintre cele mai apreciate si iubite label-uri din lume la ora actuala, BPitch Control, care ii apartine DJitei Ellen Alien. Printre actori se numara cunoscutii DJ si producatori Paul Kalkbrenner si Sascha Funke. Filmul relateaza povestea lui Ickarus (Paul Kalkbrenner), un DJ aflat intr-un turneu mondial care depaseste masura noptilor pierdute, lucru confirmat si de prietena acestuia, Mathilde (Rita Lengyel). Printre petreceri la Bar 25 cu Sascha Funke si festivaluri, Berlin Calling reuseste sa surprinda mare parte din ceea ce se intampla la ora actuala pe scena clubbing mondiala, desi nu dintr-un unghi pozitiv sau negativ, insa realist.



Popup detector