Party preview - unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

09 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pentru cine nu este pe litoral, poate alege intre mai multe party-uri si concerte care vor avea loc in acest weekend, 9, 10 si 11 iulie in Bucuresti. Iata cam care este oferta.


Vineri, 9 iulie, la MNAC va avea loc Chestionabil Joint 8, cu Jus Ed, Rochite, Cos Mir si Giuser. La Barocco Bar mixeaza Protech Project. La Baraka ii gasiti pe Zicu + Ufe, iar la Tete A Tete pe Aviator, D_Phased, S.P.O.C., Greeg, Jo.E si Dan 0. Pe terasa Propaganda mixeaza Alex Petru, Domino si Providence.


Sambata, 10 iulie, la Romexpo are loc un concert Chicane, cu Vania in deschidere. La studiourile Mediapro din Buftea, la cetate, se intampla Wickedland, cu Praslea, Heyos, Egal 3, Aimar & Julian, Jo.E, Hado si Piftek. La Base Cafe ii gasiti pe Polochord si Ton, sub egida Basics 003. In clubul Silver mixeaza Thornado, Alexander, Funkmachine, Teho, Razaar si Levi. In clubul ONX din Regie mixeaza Marika, Aeromaschine, OK Corral, Victor M si Mr. John. Pe lacul Peris mixeaza Fady, Faster, O.C.B., And_u.


Duminica, 11 iulie, la Uranus 144 concerteaza in premiera in Romania DJ Shadow. La Baraka se intampla Sunday Scoop, cu Logan, The Model si Alexandru Jijian.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector