Chicane revine in Romania in 2010, in Brasov

12 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Chicane revine in Romania in 2010, in Brasov, in clubul Kasho, cu un live act, vineri, 23 aprilie 2010.

Biletele pentru eveniment costa 30 de lei, si pot fi cumparate in avand de pe bilet.ro

Chicane inseamna Nick Bracegirdle - unul dintre cei mai apreciati producatori si compozitori din Marea Britanie.

Inainte de a deveni Chicane, Nick si-a incercat norocul in design vestimentar, dar succesul l-a capatat odata cu pasiunea pentru muzica si tehnica muzicala, fiind un fan al lui Jean Michelle Jarre.

Nick a debutat in 1995 in parteneriat cu Leo Elstob, ajungand un an mai tarziu in British Top 20 cu piesa "Offshore", piesa ce a aparut pe mai bine de 130 de compilatii.

Dupa succesul „Offshore” a urmat piesa „Saltwater” la care a colaborat cu Marie Brennan (Clannad), piesa ce a atins rapid locurile de frunte in topurile britanice si a devenit emblematica pentru genul "trance music".

Nick a fost si este in continuare solicitat sa remixeze multe piese ale unor artisti cunoscuti. Dorinta sa de a fi un muzician multi-orientat, original si nelimitat au facut din Chicane un adevarat succes unic in lume. “I want to do everything” spunea Nick.

“Love On The Run” featuring Peter Cunnah, “Don’t Give Up” featuring Bryan Adams, “Stoned in Love” featuring Tom Jones, „Bruised Water” cu Natasha Bedingfield si “Wake Up” alaturi de Keane sunt hit-uri ce l-au adus pe Nick pe cele mai mari scene ale muzicii electronice mondiale. In formula live, Chicane performeaza ca o trupa completa, incluzand prin rotatie vocalisti, chitaristi, bateristi si flautisti, avandu-l pe Nick la keyboard. De cativa ani, formula obisnuita a trupei ii include pe:

• Nick Bracegirdle - Keyboards / Programming

• Paul Henderson - Bass

• Mark Pusey - Drums

• Simon Small - Guitar

• Natasha Andrews - Female Vocals


Popup detector