Chicane la Arenele Romane pe 25 august

03 August 2006 Beat Factor BeatFactor

Chicane va concerta pentru prima oara in Romania pe data de 25 august la Arenele Romane, Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare in reteaua Diverta sau pe bilete.ro. Concertele Chicane sunt deja cunoscute pentru partea vizuala cu influente Chemicals si Faithless, asa ca se anunta un nou spectacol memorabil.

Chicane inseamna, in primul rand, Nick Bracegirdle, DJ si producator ce a devenit cunoscut mai ales pentru piesa "Offshore" cu care s-a lansat in 1996. Pe Nick il leaga o mare parte din viata lui insula Ibiza, unde si-a petrecut o mare parte din copilarie. Discografia semnata Chicane este foarte vasta iar muzica variaza de la ambient, downtempo si deep chill, la muzica dance electronica. Trupa Chicane include vocalisti, flautisti, tobosari, si bineinteles Nick Bracegirdle, pionul principal care aduce sound-ul electronic, utilizand sintetizatoare, keyboard-uri si alte aparaturi pentru live act.

Cateva materiale produse sub numele Chicane demne de mentionat sunt Autumn Tactics, Easy to Assemble, Love on the Run, Sunstroke, Strong In Love, Behind the Sun, iar ca remixuri, "Before today" - Everithing But The Girl; Bryan Adams - "Cloud Nomber No.9", "Don't give up"; "Just be tonight"- BBG; "Who do you love" -Jose Padilla si altele.

Pentru mai multe detalii: www.chicanemusic.com


Popup detector