Parov Stelar vine la Bucuresti alaturi de Sax Max aka Markus Ecklmayr

25 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 14 mai, Parov Stelar va concerta in lcubul Suburbia din Bucuresti. Austriacul va veni nsotit de Sax Max aka Markus Ecklmayr, saxofonistul ce imprima acel groove melodiilor sale crendu-le o distinctiva personalitate.

Parov Stelar aka Marcus Freder traieste si lucreaza in Linz, Austria. Ii place sa-si desfasoare tematicile si structurile in mediul protector al scenei underground, acolo unde se gasesc spatiile si scenele perfecte pentru a creste si a dezvolta stilul sau muzical. Caracterul jucaus al lui Parov Stelar imbina libertatea jazzului, cu energia breakbeat si house. In toate colaborarile sale, Parov Stelar isi mentine sound-ul inconfundabil, dar exploreaza noi directii muzicale cu fiecare album. Productiile sale ating atat DJii de club, cat si ascultatorul tolanit intr-un balansoar. Parov Stelar este fondatorul Etage Noir Recordings.

n deschidere l avem pe Troe cu un set electro de ncalzire, apoi un concert special semnat de formatia-revelatie a anului trecut, este vorba despre party-makerii L'orchestre de roche.

Proiectul visual-auditiv Eclectique Telescope ne va transpune n lumea lui Parov Stelar, iar dupa setul austriacului l vom avea pe Tomasan responsabil de afterparty caci avem de gnd sa ne ntindem pna dimineata!

Biletele se gasesc de luni n reteaua magazinelor Diverta şi on line pe Ticketpoint.ro. Pretui biletelor este de 30 lei pna la data de 10 mai şi 45 de lei dupa acea data şi n seara evenimentului.




Popup detector