Ochelarii de soare - o avere in ziua de azi

26 August 2008 Beat Factor BeatFactor

E vara si cel mai important accesoriu par a fi ochelarii. Chiar daca ei costa o avere, important este sa te faca sa te simti de milioane. Cu cat sunt mai scumpi, cu atat se gasesc mai rar si poti sa te bucuri de exclusivitate.


Firmele exclusiviste sunt Dolce & Gabbana, Christian Dior, Chanel, Gucci, Bvlgari, Tom Ford. Stilul ramelor este foarte important. In tendinte sunt ochelarii supradimensionali, dar poti opta si pentru ochelari fara rame.

Datorita unicitatii, supervedetele, precum Beyonce, Paul McCartney, Pharell Williams, Paris Hilton, Usher, Sharon Stone, Denzel Washington, Sting, Angelina Jolie si Oprah Winfrey, apeleaza la aceste branduri sigure ca vor adauga un plus de personalitate tinutelor, potrivit www.elitechoice.com.

Fie cu rame de aur, fie impodobite cu diamante si cu piele de crocodil, sau ambele la un loc, colectiile pot oferi cateva mii de tipuri de rame. Astfel, colectia designerului Moss Lipow depaseste 3000 de rame. O pereche de ochelari atinge 3.800 dolari.

Modelele placate cu aur galben de 18 k si finisate cu 132 diamante Luxuriator Fancy Yellow Sunglasses sunt in voga si starurile dau pana la 65.000 dolari pe o pereche plina de rafinament.

Cea mai scumpa pereche de ochelari poarta pe eticheta o suma exorbitanta: 383.609 doalri si este oferita de Dolce and Gabbana. Cu asemenea accesorii, sigur nu vei trece neobservata si , mai ales, o sa iti dai seama daca lumea se vede altfel prin lentilele ochelarilor de lux.

Ziare.com


Popup detector