OK Corral are un nou Top 10 pe beatport

15 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

OK Corral, proiectul format din Vania & Thornado, reprezentat de FWD Agency, are, incepand de astazi, un nou top 10 pe cel mai mare site de vanzare de muzica electronica din lume: www.beatport.com.

OK Corral este la a doua aparitie cu un astfel de top, de data aceasta promovand piese prezente pe cea mai noua compilatie Great Stuff Recordings, compilatie care include si o piesa romaneasca, produsa de OK Corral. Astfel, pe locul 2 in topul acestora se afla chiar piesa lor, intitulata Romania. In acest top mai sunt prezente piese ale unor artistii precum Joseph Capriati, Etienne de Crecy, John Acquaviva & Lutzenkitchen si chiar productii romanesti semnate Livio & Roby si Mihai Popoviciu.

OK Corral sunt singurii artistii romani care au reusit sa semneze cu casa de discuri Great Stuff Recordings din Germania si care apar pe cea mai importanta compilatie a acestui an, Great Summer Games Stuff, dedicata Jocurilor Olimpice din China. Topul celor doi DJ romani Vania & Thornado, sub numele de OK Corral, poate fi cumparat de pe www.beatport.com la pretul de 21 de dolari.



Popup detector