Noi nume confirmate pentru Creamfields Romania 2008

15 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Nume noi completeaza lista DJ-ilor care vor mixa la Creamfields Romnia 2008. Marco V, Robbie Rivera & Brian Cross, vor mixa alaturi de David Guetta, Cristopher Lawrence, Seb Fontaine şi Tall Paul.

Marco V este cunoscut pentru a fi un DJ inventiv, care mbina mai multe stiluri, dar şi un producator extrem de dedicat acestei profesii. Att n cariera de DJ, ct şi n cea de producator, Marco V este definit printr-o energie fantastica, o abilitate deosebita de a bucura publicul şi un cult pentru a oferi numai ceea ce nseamna calitate. Olandezul a nceput sa-şi etaleze calitatile de DJ nca de la vrsta de 14 ani, n 1996 ajungnd sa fie rezident la clubul ''De Danssalon'', cel mai mare club din Eindhoven, Olanda. Aici, Marco V l-a ntlnit pe Benjamin Bates, care avea sa fie viitorul sau partener de productie.

Primul album al lui Marco V, ''Con:Fusion'', aparut n 2002 a fost rasplatit cu ''best dance artist album'' la BBM Dance Awards n acelaşi an. n 2005, Marco şi-a nfiintat propriul sau label ''In Charge'', n colaborare cu Dick De Groot omul de baza al casei de discuri ''Be Yourself Music''. Primele aparitii ale label-ului au fost produse de Marco V şi Benjamin Bates pentru a asigura un nceput bun, nsa n timp au urmat şi alte vinyluri incluznd piese ale altor artişti.

Robbie Rivera si Brian Cross reprezinta doua nume foarte bine cotate care vor mixa la Creamfields Romnia. Cei doi DJ vor face atmosfera pe 2 august pe plaja Adras din statiunea Saturn, situata ntre statiunile Saturn si Venus. Robbie Rivera, pe numele sau adevarat Roberto Louis Rivera, este producator de muzica house de foarte multi ani. De-a lungul timpului a remixat piese de-ale unor artişti precum Faithless, Felix Da Housecat, Funky Green Dogs, Moloko, Sonique, RES, Sinead O'Connor, Victoria Beckham, Madonna, Ricky Martin, Santana, Harry Romero, Puretone, Kylie Minogue, Carlos Vives, Pink and Brandy şi multi altii.

Cross şi Rivera lucreaza de multa vreme mpreuna. Nascut n Barcelona, Brian Cross a scos deja 20 de hituri pna la vrsta de 20 de ani. A remixat pentru Sylver, Armin van Buuren. n 2003 a devenit DJ n unul din cluburile din Ibiza şi pentru o lunga perioada de timp a prestat la party-urile din Ibiza avandu-l partener de mixaj pe Robbie Rivera. Brian s-a facut cunoscut odata cu remixul "Sylver The Smile Has Left Your Eyes". A mixat n Canada, Brazilia, Marea Britanie, Rusia, China, Australia etc.

Fanii muzicii electronice din Romania pot afla mai multe despre Creamfields vizitnd site-ul creamfields.ro. Festivalul Creamfields se va desfaşura pe parcursul a 15 ore timp n care vor mixa peste 10 DJ de talie internationala, precum şi unii dintre cei mai buni DJ romni.


Popup detector