'Heaven Scent' - piesa ce ne-a bantuit ani la rand revine

12 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

In anul 1999, John Digweed impreuna cu Nick Muir au produs piesa 'Heaven Scent' sub numele Bedrock. Ulterior, piesa a ajuns o legenda si un punct de referinta pentru muzica electronica. Dupa aproximativ 8 ani, 'Heaven Scent' revine, remixata de catre DJ-ul britanic Greg Downey.

Intr-o perioada destul de scurta, remixul lui Greg Downey la Heaven Scent a avut un feedback uimitor: Pete Tong a mixat-o, Tiesto o iubeste, Paul van Dyk a folosit-o ca piesa de varf pentru seturile sale, Eddie Halliwell a inclus-o in emisiunea sa de la Radio 1 de nenumarate ori, Marco V nu se mai satura de ea, Above & Beyond cred ca este unul din cele mai bune remixuri pe care le-au auzit in ultimii ani, si lista poate continua cu John 00 Fleming, Sander van Doorn si altii.

Remixul va fi lansat oficial la Bedrock Records in luna iulie a acestui an. Greg Downey este un tanar DJ si producator in varsta de 23 de ani, apreciat pentru stilul muzical trance pe care il abordeaza.Asculta Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey remix) aici!Popup detector