House Parade in Timisoara in acest weekend

17 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pe data de 21 iulie va avea loc in Timisoara House Parade 2007, un eveniment ce inglobeaza zece artisti internationali de muzica trance si house. Vor participa si foarte multi DJ-i romani. Pretul unui bilet este de 35 de lei pana in 19 iulie si 70 de lei din data de 20 iulie.

House Parade dateaza din anul 2004, insa in acest an se pare ca evenimentul beneficiaza de cea mai larga expunere. Line up-ul ii cuprinde pe: Ben (UK), Remy (NL), Marco V, Phynn, Jean, Menno de Jong, Marcel Woods, Gareth Emery, Rank 1 si San. 8 din cei 10 artisti prezenti la House Parade 2007, au mixat la cel mai mare eveniment de trance din lume, Trance Energy 2007.

Lista celor 10 invitati din Olanda si Marea Britanie va fi completata cu numele a 38 de DJ-i autohtoni, selectati in urma preselectiei organizate pe data de 26 mai in Club DArc, Timisoara. Pe 21 iulie, invitat de onoare va fi artistul Horea Crisovan, un chitarist de exceptie din Timisoara.

Programul complet si alte informatii utile despre acest eveniment puteti gasi pe site-ul oficial House Parade.Popup detector