New Euphoria prezinta festivalul Mayday - 30 aprilie

07 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cel mai mare festival Mayday de pana acum va avea loc la Dortmund Westfalen-Halls in Germania, pe data de 30 aprilie 2008. Mayday este unul dintre cele mai vechi festivaluri de muzica electronica din Germania, prima editie debutand in 1991, iar in aprilie anul acesta se asteapta sa fie cel mai bun de pana acum.

New Euphoria a dat nasterea unei noi ere pentru Mayday in 2007 si intr-adevar se putea simti o noua euforie. Parerea care au lasat-o primele zile de festival a fost excelenta cu inovatii noi in decor, iar DJ-i invitati au fost dintre cei mai buni. Ideea si ambitia organizatorilor este aceea de a face acest festival mult mai fascinant si atractiv de la an la an.

Deci in acest an, pentru fiecare dintre etaje, va fi un line-up diferit. The Empire, se va muta in alta sala, care este aproape la fel de mare ca Arena, pentru a da stilului tehno mai mult spatiu.

Line-up-ul pentru The Empire va fi urmatorul: Monika Kruse, Felix Kroecher, Adam Beyer, Umek, DJ Murphy vs. Christian Fischer, Valentino Kanzyani vs. Marco Nastic, Renato Cohen, Eric Sneo, Lady Waks, Johennes Heil (live), The Advent (live), Elton D (live).

Hard techno si hard core, mai exact stilul hard al muzicii electronice se va desfasura in Factory la Mayday si are ca invitati pe Pet Duo, Outblast, Amok, Korsakoff, Frank Kvitta, DaY/Mar, Catscan, Kaoz, Vince, Sven Wittekind (live), Arkus P & Robert Natus (live), Angerfist (live).

The Disco Boys, Milk & Sugar, Karotte, Dominic Eulberg, Gregor Tresher, Gorge & Greg Silver, Moritz Piske, Eazy, Einmusik (live), Monoblock (live) sunt artistii care formeaza line-up-ul pentru Mixery-Casino, iar la cea mai mare sale, Arena, vor mixa Paul van Dyk, Westbam, Sven Vaeth, Armin van Buuren, Chris Liebing, Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden, Ronski Speed, Menno de Jong, DJ Falk, Alter Ego (Live), Anthonz Rother (live), Moonbootica (live), Members of Mayday (live).


Popup detector