Nadia Ali - una dintre cele mai vandute artiste dance, din lume

30 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Nadia Ali va lansa primul sau single solo, numit Crash and Burn, pe data de 17 iunie. Lansarea oficiala va fi precedata de un party la Mansion din New York, iar pe CD sunt incluse remixuri ale DJ-ilor precum Dean Coleman, DJ Shah, Sultan sau Ned Shepard.

Nadia Ali si-a dezvoltat o pasiune imensa pentru muzica electronica, ea fiind o fosta componenta a grupului iiO. Cantareata si producatoare, inca de la debut a atras atentia lumii cu vocea ei foarte senzuala si emotionala, cu ideile inovative si cu versurile inspirate.

Dupa colaborarile de succes cu Armin van Buuren sau John Creamer, Nadia anunta ca pe 17 iunie va avea loc lansarea single-ului Crash and Burn, piesa extrasa de pe albumul Smile in Bed. Fiind sustinuta de DJ-i celebri ca David Guetta, Sharam si Roger Sanchez, Nadia a ajuns printre artistii cu cele mai multe albume vandute de pe scena dance, din ziua de azi.

Pentru aceasta lansarea, Flawless Media va organiza o petrecere, pe data de 20 iunie la Mansion New York, unde vor aparea pe scena Nadia si Sultan.

Tracklist-ul complet al single-ului Crash and Burn:

1. Radio Edit
2. Dean Coleman Smash Vocal Remix
3. DJ Shah Magic Island Remix
4. Sultan & Ned Shepard Remix
5. Justin Thomas In the Flesh Remix
6. Kered & Kiraly Remix
7. Astro & Glyde Remix
8. Dilamani & Rassek Remix
9. Justin Thomas In The Spirit Mix



Popup detector