NTFO mixeaza la Chisinau, in cadrul unui eveniment Phobia Project

10 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Dupa evenimentele organizate cu Rosario Internullo si Mahony, cei de la Phobia Project pregatesc pentru seara de sambata, 13 august, un nou party de senzatie, de aceasta data cu duo-ul timisorean NTFO.


Evenimentul este organizat in Flamingo Night Club, din Chisinau, iar la pupitru vor mai urca brasoveanul Rhadow si DJ-ii moldoveni Kosmos, Vzorov, Alex Key si Maxim Sunbeat.


Perioada care urmeaza este una foarte aglomerata pentru duo-ul NTFO. Pe 10 septembrie cei doi mixeaza in celebrul Warehouse, din Leeds (UK), alaturi de Butch, Martinez si Uner.


La capitolul productii, NTFO pregatesc, alaturi de DJ Optick, urmatorul EP, intitulat From the trenches, programat spre lansare pentru luna octombrie a acestui an, la label-ul Gruuv, casa de discuri a baietilor de la Audiojack. Materialul va cuprinde si remixuri semnate Onno, David Lebeij si Nikola Gala.


Tot in aceasta toamna, cei doi timisoreni vor semna remixuri pentru Kiara, SK Supreme si Sintope. Tot in acest an, cei doi NTFO au avut ocazia sa mixeze in clubul Ey5, din Berna, si sa sustina un live-act de senzatie in cadrul evenimentului Groove Garden, din Olanda.




NTFO - Live act! ELEKTROSTUBETE @ EY5 found on House


Popup detector