Duo-ul NTFO a lansat "Conclusions" featuring Rhadow

27 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Proiectul timisorean NTFO, reprezentat de agentia Cyclic, continua seria release-urilor cu un nou EP, "Conclusions", realizat in colaborare cu tanarul Rhadow, alias Radu Remus, din Brasov.


Acest material contine patru track-uri, printre care si un remix semnat Kanio, a fost lansat pe 24 ianuarie si se bucura de suportul unor nume ca Richie Hawtin, Magda, Pleasurekraft, Maya Jane Coles, Lauhaus, Huxley, David Labeij sau Nic Fanciulli.


EP-ul a fost lansat la casa de discuri a duo-ului NTFO, Sintope Digital Records, si este disponibil pe Beatport.


Tracklist "Conclusions" EP:


1. NTFO & Rhadow - Conclusions (original mix)


2. NTFO & Rhadow - Tool 11 (original mix)


3. NTFO & Rhadow - Dis Dis (original mix)


4. NTFO & Rhadow - Mamalicubracula (Kanio remix)



Cei doi timisoreni fac parte din noua garda a muzicii electronice din Romania. Intr-un timp scurt au reusit sa intre in preferintele jucatorilor cheie din industrie: Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano si si-au indeplinit visul, lansand pe vinyl primul lor album, in ianuarie 2010. Piesele incluse pe acest material au intrat rapid in seturile DJ-ilor straini.


In martie 2010, ce doi au lansat un nou EP ce include trei piese in original si un remix din partea lui Marcin Czubala, de la 8bit. Toamna trecuta, NTFO a contribuit cu un remix pentru ultimul release H.O.S.H., "Cash the Chord". Alaturi de remixul NTFO, materialul a cuprins si versiunile celor de la Audiojack si 360.


Pe finalul lui 2010, grupul timisorean a lansat EP-ul "Adjective", featuring Gabby, in format vinyl.


Popup detector