NTFO lanseaza 'Adjective' featuring Gabby, in format vinil

14 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul timisorean NTFO, impresariat de agentia Cyclic, a lansat la finalul acestei veri, in format digital, EP-ul "Adjective" featuring Gabby (Australia), material ce s-a bucurat de un real succes in tara, dar mai ales peste hotare.


EP-ul a fost lansat la propriul label, Sintope Vinyl Records, a patruns in numeroase chart-uri pe portalul Resident Advisor si a primit critici pozitive din partea unor nume ca Dubfire, Daniel Sanchez, Marcin Czubala sau M.In. Ca urmare a succesului inregistrat cu acest material, EP-ul a fost lansat si in format vinyl si este disponibil pe magazinul online de profil, Decks.de.


Cei doi timisoreni fac parte din noua garda a muzicii electronice din Romania. Intr-un timp scurt au reusit sa intre in preferintele jucatorilor cheie din industrie: Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano si si-au indeplinit visul, lansand pe vinyl primul lor album, in ianuarie 2010.


Piesele incluse pe acest material au intrat rapid in seturile DJ-ilor straini. "Allure" a fost folosita de Solomun (Diynamic), "Troops" a intrat in mixurile lui Marco Carola, iar "Filter" in chart-ul lui Richie Hawtin (pozitia a doua). In martie 2010, ce doi au lansat un nou EP ce include trei piese in original si un remix din partea lui Marcin Czubala, de la 8bit.


Tot in aceasta toamna, NTFO a contribuit cu un remix pentru ultimul release H.O.S.H., "Cash the Chord". Alaturi de remixul NTFO, materialul a cuprins versiunile celor de la Audiojack si 360.


Popup detector