My Life in Travel interviu cu Paul Oakenfold

29 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Paul Oakenfold a oferit un interviu ziarului The Independent, in care povesteste intamplari din calatoriile sale, locuri pe care le indrageste, preferinte culinare si party-uri de neuitat. Interviul se gaseste mai joc.

Sophie Lam Prima amintire din vacante care iti vine in cap?
Paul Oakenfold: Camber Sands din Sussex cu parintii mei. Elvis Presley a murit in timp ce eram acolo. Parintii mei erau mari fani Elvis si a fost un soc pentru ei.

S.L. Cea mai buna vacanta?
Paul: In Ibiza cu inca patru prieteni, acum 20 de ani. Am mai fost si inainte, dar era prima data cand aveam bani sa inchiriam o vila. Atunci am descoperit cu adevarat scena de club si mi-am inceput cariera.

S.L. Locul preferat in Marea Britanie?
Paul: Brighton pentru Lanes, restaurante si marea.

S.L. Ce ai invatat din calatoriile tale?
Paul: Am invatat partea practica a vietii, partea aceea pe care nu o descoperi citind carti.

S.L. In compania cui ai calatorit cel mai bine?
Paul: A prietenilor. Recent am luat sapte prieteni cu mine la unul dintre show-urile Madonnei, deoarece si eu promovez turneul si ne-am distrat foarte tare.

S.L. Dormi pe plaja, colectionezi cultura sau esti dependent de adrenalina?
Paul: Sunt dependent de adrenalina. Imi iubesc munca si nu simt niciodata nevoia sa ma relaxez. Pentru ca am foarte multe show-uri in diferite zone ale lumii, nu prea imi iau vacanta. M-as plictisi sa stau pe plaja doua saptamani fara sa fac nimic.

S.L. Ce mai citesti in vacante?
Paul: Imi plac toate cartile scriitorului Hunter S Thompson.

S.L Ce zona te-a sedus cel mai mult?
Paul: Asia. Ma duc de 20 de ani deja si macar o data pe an. Calatoream in Beijing acum 20 de ani, cand erau mai multe carucioare taxi decat masini. Iubesc tot continentul dar in special Thailanda, Japonia si Bali.

S.L. Cea mai urata experienta de calatorie?
Paul: Un zbor catre Caraibe. Zburam intr-un avion privat spre St Lucia si a trebuit sa asteptam sa faca plinul. Din pacate au uitat sa puna si capacul la rezervor si cand am decolat combustibilul se scurgea din avion. A trebuit sa ne intoarcem, sa aterizam si sa repare defectiunea. Cand am decolat iar una dintre elice s-a stricat. Slava Domnului ca am putut zbura cu o singura elice.

S.L. Cea mai proasta vacanta?
Paul: O vacanta in Sardinia. Cand am ajuns la hotel am vazut ca nu era terminat inca. Muncitorii lucrau la etajul de deasupra camerei noastre, asa ca era zgomot de la 9 dimineata, in fiecare zi. Cand am depus plangere la receptie nimanui nu i-a pasat.

S.L. Cel mai prost hotel?
Paul: Sunt foarte multe sa-mi aduc aminte. Cele mai proaste sunt acelea in care angajatii nu inteleg serviciile, nu au grija de clienti si nu-si iubesc munca.

S.L. Cel mai bun hotel?
Paul: Claridge din Londra. Este foarte britanic, foarte relaxant iar angajatii sunt extraordinari.

S.L. Iti place sa mergi, sa conduci, sa mergi pe bicicleta sau sa inoti?
Paul: Imi place sa ma plimb de la Catedrala St Paul pana la podul Millenium si la Tate Modern. Este o plimbare care te transpune din Londra veche in lumea noua. Aproape m-am inecat la 12 ani, asa ca nu-mi place sa inot, in schimb imi place sa stau langa piscina cu un cocktail in mana. Parcul Six Flags Magic Mountain din Los Angeles este locul perfect unde te poti plimba cu bicicleta, iar daca sunt intr-un Aston Martin imi place sa conduc oriunde.

S.L. Cea mai buna masa?
Paul: Sushi intr-un restaurnat din LA numit Goa. Mancarea ti se topeste in gura iar hype-ul care incojoara restaurantul, barul si clubul este extraordinar.

S.L. Primul lucru pe care il faci cand ajungi intr-un loc nou?
Paul: Ies din hotel si studiez imprejurimile.

S.L. Calatoria pe care ti-o doresti?
Paul: As vrea sa vizitez Tibetul si sa am tot timpul din lume sa explorez cultura. Cred ca as imprumuta multe din stilul lor de viata.

S.L. Orasul preferat?
Paul: Shanghai. Este un oras al schimbarilor rapide si simti ca traiesti daca stai acolo. Intr-o parte ai vechul Shanghai, cu toate cladirile construite de colonisti, magazinele din strada si cultura. In cealalta parte este exact cum iti imaginezi viitorul. Las Vegas-ul este iar un oras minunat. Poti face orice 24 de ore din 24.

S.L. Urmatoarea oprire?
Paul: Voi merge in turneu cu Madonna si vom calatori prin toata America de Sud. Abia astept sa revad Buenos Aires pentru energia si spiritul pe care il inspira. Imi place ca este si putin periculos. Ii da personalitate.
Rezidenta lui Paul Oakenfold va continua in clubul Palms Casino Resort din Las Vegas, in fiecare sambata, pana in vara anului 2009.


Popup detector