Muzica techno din Serbia cu Teenage Techno Punks

14 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 16 noiembrie, DJii sarbi Marko Nastic si Dejan Milicevic vor da tonul petrecerii in clubul Studio Martin din Bucuresti. Pe langa cei doi, organizatorii Q Level ii aduc in warm up pe fratii Gemini Brothers.

DJi si producatori la propriului label Recon Warriors, Marko Nastic si Dejan Milicevic fac parte din scena techno europeana de mai bine de 10 ani, timp in care au incantat publicul international cu sute de petreceri. Fiind doua personaje importante al clubbing-ului balcanic, numele lor este strans conectat de label-ul Recycled Loops, al caror creatori sunt slovenii Umek si Valentino Kanzyani.

Intra in concurs pentru invitatii la acest eveniment aici!

La numai 20 de ani, Marko si Dejan au uimit publicul prin seturile sale back2back three-deck(sau trei platane) prin care creeaza un armonie de sunete ce combina techno si electro, tech-house si tribal.

Daca la 16 ani a reusit sa obtina un rezidentiat in cel mai in voga club din Belgrad Industria - alaturi de Dejan Milicevic, pana la varsta de 25 de ani a mixat la festivaluri celebre precum Exit si I Love Techno alaturi de nume celebre de pe scena techno internationala: Richie Hawtin, Carl Cox, Marco Carola, Kevin Saunderson. Tiefschwarz, Freaks, Adam Beyer si Billy Nasty.


Popup detector