Monochrome lanseaza Children of House FWD 01

19 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa luni intregi petrecute in studioul in care au fost create piesele ce au dus numele tarii noastre peste granite, Livio & Roby feat. George G lanseaza primul album, Children of House FWD 01. Albumul include 12 piese si va fi distribuit sub forma de copii promotionale pentru inceput.


Marea petrecere de lansare a albumului va avea loc marti, 25 decembrie, la Studio Martin. In cadrul petrecerii Monochrome - Children of House FWD 01 Album Launch, Livio & Roby feat. George G au pregatit un live act de exceptie care va include atat piesele de pe acest prim album cat si productiile si remixurile lansate recent la label-uri ca Viva Music, Organized Nature si Supernature. Warm up-ul este asigurat de Faster (FWD Agency).

Castiga invitatii AICI

Lansarea albumului Monochrome - Children of House FWD 01 [Ido Music] va fi precedata de un turneu in tara si in afara ei care se va demara in prima jumatate a anului urmator. Datele pentru turneul de promovare al albumului vor fi anuntate in curand.

Monochrome - "Children of House" FWD 01 este rezultatul colaborarii dintre FWD Agency si Ido Music, un nou label de muzica electronica. Cu aceasta ocazie, FWD isi face intrarea pe piata muzicii din Romania cu o serie de albume si compilatii, iar cel de-al doilea material este programat pentru primavara anului 2008.

Track list:
1. The Queen
2. Children of House
3. Esperanto
4. Fish Go Deep
5. Diferentte
6. Monkey Business
7. Caravan
8. Les Parisiens
9. Pearl (Unplugged)
10. Shuffled Pipe + Pearl [Edit]
11. Maholla
12. Mistique


Popup detector