Minus si Ion lanseaza la PatPong Records

30 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Duetul roman Minus si Ion lanseaza EP-ul de debut in aceasta formula la casa de discuri romaneasca PatPong Records. EP-ul contine cinci piese, dintre care una este bonus si poate fi gasita doar pe CD.

"Pe acest EP mai apar cateva chestii noi, ceva atmosfera dub, ceva voce (vocodata sau nu). Altfel, aceleasi obsesii sonore, combinatii variate intre 8 bit si bass distorsionat cu synth-uri old-school si pattern-uri fragmentate, spune Ion pentru freshgoodminimal.ro (locul unde puteti asculta doua dintre piesele de pe acest EP).

Minus, pe numele lui adevarat Daniel Stanciu, vine din Constanta, unde a studiat cibernetica. Minus compune deja muzica electronica experimentala de cativa ani, punand accentul pe latura emotionala a muzicii, mai mult decat pe latura ei tehnica. Stilul sau variaza de la 8-bit si old school electro la dub, down tempo si ambient, cu referinte vagi la lumea matematicii, a copilariei si a vechilor jocuri video.

Patpong Records este un label pentru muzica electronic, n ntreaga ei multitudine, infiintat de curnd de doi iubitori de muzica profesionisti, Christian Sumser si Michaela Treffil, mutati de curand din Germania n Bucuresti. Mai multe detalii despre acest label puteti afla de AICI.


Popup detector