To whom it may concern, Magda

13 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Daca ne uitam peste discografia acestei artiste, vom observa ca nu are decat un singur EP lansat la Minus si cateva remixuri. Cu toate acestea, multi fani o asteapta pe Magda cu inflacarare si interes. Pe 17 noiembrie, in Studio Martin.

Magdalena Chojnacka vine din Polonia. A crescut insa in Statele Unite, fapt ce a facut-o sa isi schimbe perceptia despre muzica in general. Shes a Dancing Machine este o compilatie mixata de Magda si lansata anul acesta la Minus. Poate fi insa si o descriere foarte potrivita temperamentului ei vioi, privirii profunde insa plina de tenacitate. Numele Magda este de cele mai multe ori asociat involuntar si instantaneu cu Richie Hawtin, de altfel doi prieteni foarte apropiati, dupa cum marturiseste chiar si parintele Minus Records. Magda s-a concentrat mai mult asupra gig-urilor, fapt vizibil de altfel; in ultimele luni Magda a luat parte la cateva evenimente importante din orase precum Boston, Zurich, Londra, Frankfurt, New York, Chicago, Los Angeles, si de ce nu, Bucuresti.

Artista M_Nus va reveni in Bucuresti vineri 17 noiembrie, pentru a oferi o aroma de minimal, tech-house, deep house si tot ce va mai scoate din laptopul magic. In deschidere va pune muzica Raresh, DJ rezident Sunrise. In caz ca nu v-ati luat bilete in avans, la intrare va trebui sa platiti 30 lei pana in ora 00.00 si 40 lei dupa.



Popup detector