Magda promite mai multa muzica in 2007

15 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

DJ-ita din gasca M_Nus a anuntat intr-un interviu recent acordat site-ului Resident Advisor ca vrea sa se concentreze asupra productiei muzicale. Este de asteptat ca in acest an, Magda sa revina cu single-uri mai spectaculoase decat "Run Stop Restore" din 2005.

Tot Magda este protagonista compilatiei "Shes's A Dancing Machine", un mix CD ce contine 70 de piese si care a fost lansat al M_Nus in 2006. "Chiar trebuie sa fiu in studio. Imi place sa mixez, bineinteles, dar simt ca nu am avut timp deloc sa fac nimic in ultimele sase sau sapte luni. Asta e urmatorul meu pas - sa invat mai mult si sa incerc sa fac ceva de care sa fiu fericita. Nu cred ca deocamdata stiu totul despre productie, mai ales la cum evolueaza muzica la ora actuala. Vreau sa ma concentrez mai mult asupra productiei muzicale", marturiseste Magda in interviul respectiv.

Magdalena Chojnacka vine din Polonia. A crescut insa in Statele Unite, fapt ce a facut-o sa isi schimbe perceptia despre muzica in general. In ultimele luni, Magda a luat parte la cateva evenimente importante din orase precum Boston, Zurich, Londra, Frankfurt, New York, Chicago, Los Angeles, si de ce nu, Bucuresti.




Popup detector