Magda aduce 'From the Fallen Page' si in Romania

28 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Clubul Kristal din Bucuresti gazduieste, prin Sunrise, o petrecere cu doi dintre cei mai reprezentativi artisti de la M_Nus, Magda si Marc Houle. Line up-ul serii il include pe Herodot in warm up si Cote responsabil de partea video.


Magda tocmai si-a lansat oficial albumul de debut, "From The Fallen Page", la M_Nus Records, asa cum ati putut afla si de aici. 'From The Fallen Page' vine dupa patru ani de la "She's A Dancing Machine", o compilatie mixata de catre Magda, ce a propulsat-o pe artista in pozitii sus clasate pe scena muzicii electronice internationala. Albumul este disponibil pe M-nus.com / Beatport / Wordandsound / Roughtrade. Noul album, care constituie de altfel si albumul de debut al Magdei, include zece piese noi, care o surprind pe artista abordand o directie muzicala noua, diferita - "post-punk, dark disco set of soundtrack-inspired music". Fapt ce poate fi anticipat si dupa reascultarea podcast-ului pentru Resident Advisor.


Cam in acelasi timp, Marc Houle si-a gasit muza in iarna care l-a tinut inchis in studio, pentru ce a urmat sa fie acum un drift in stari si spatiu. Detalii despre "Drift"-ul lui Marc gasiti si aici.


Pretul intrarii pentru evenimentul ce va avea loc sambata, 6 noiembrie 2010, este de 20 de lei pana in ora 12.00 si 40 de lei dupa aceasta ora.


Magda - Live & Mixes by Electro-Mix-Memory


Marc Houle - 2010 - Drift by Electro-Mix-Memory


Marc Houle - Lives & Mixes by Electro-Mix-Memory


Popup detector