Massive Attack: informatii legate de accesul la concert

01 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Trupa Massive Attack va sustine maine seara (2 august 2008) primul concert din cariera la Bucuresti, pe stadionul de atletism Iolanda Balas Soter. Intrarea in incinta stadionului va fi permisa incepand cu ora 18:30 prin strada Primo Nebiolo. Stadionul Iolanda Balas Soter se gaseste pe strada Primo Nebiolo la numarul 2.

Accesul se va face atat din directia Bulevardului Marasti cat si din directia Soselei Kiseleff. Pe strada Primo Nebiolo nu este permis accesul masinilor; nu exista spatii de parcare amenajate in imediata vecinatate a stadionului.

La concertul Massive Attack nu este permis accesul cu echipamente de inregistrare audio si/sau video, sticle, recipiente de plastic, arme sau orice fel de materiale periculoase.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu permite accesul celor care nu respecta regulile anuntate.

Concertul va debuta la ora 20:00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird urmand ca dupa lasarea serii sa urce pe scena Massive Attack . Britanicii se pregatesc de un concert de zile mari la Bucuresti.

Backline-ul trupei, luminile si efectele speciale ajung in Bucuresti in cursul zilei de azi (1 august), cu doua TIR-uri ce au o capacitate de 40 tone fiecare.

Bilete
In acest moment mai sunt disponibile la punctele de vanzare doar bilete in sectorul B al gazonului. Biletele costa 80 RON si se gasesc in Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Caf.

In ziua evenimentului, biletele pot fi cumparate de la casele de bilete amenajate in fata Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter. Biletele puse in vanzare sunt fara loc, nu exista tribune amenajate.

Best Music


Popup detector