Marco V si Sander van Doorn, colaborare istorica

02 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sander van Doorn si Marco V au facut echipa pentru una dintre cele mai incitante colaborari asteptata de multi fani, single-ul 'Organic' care a avut premiera Vineri 27 iunie la BBC Radio 1.

Colaborarile in muzica dance sunt lucruri de fiecare zi, deci s-ar putea sa vina ca o surpiza faptul ca nici Sander van Doorn si nici Marco V nu au mai colaborat cu nimeni pana in prezent. Nu a fost niciodata planuita aceasta colaborare muzicala, dar o vizita intamplatoare a lui van Doorn in studioul lui Marco V a dus la aceasta opera de arta dance numita Organic.

Insa povestea nu se incheie aici. Ca raspuns si pentru a intari colaborarea, Marco V i-a facut si el o vizita lui van Doorn la studiourile acestuia, unde au produs un al 2-lea track! Acest al 2-lea track va fi lansat in lunile urmatoare, asa ca fiti cu urechile pregatite si gata incalzite pentru asta.

Organic va fi lansata pe 14 Iulie, sub label-ul InCharge al lui Marco V, iar pe 11 iulie il vedem si il ascultam live la Bucuresti in cadrul evenimentului Godskitchen Urban Wave de la Arenele Romane.




Popup detector