MIA vrea sa cante la Oscar cu ajutorul hologramei

20 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

In ciuda faptului ca abia a nascut, artista britanica MIA isi doreste sa performeze in acest an la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar din Hollywood, pe data de 22 februarie. Si cea mai ciudata idee i-a trecut prin cap.

In timp ce majoritatea mamelor care abia au nascut ar prefera sa stea linistite o vreme, MIA s-a gandit la o idee inovativa pentru a performa la Oscar. Dar cum? Acesta este intrebarea de un milion de dolari. declara producatorul coloanei sonore al filmului Slumdog Millionair, AR Rachman. Isi doreste foarte mult si a spus ca o va face cu ajutorul unei holograme. Are o multime de idei. Nu stiu cum va fi posibil acest lucru, dar sa nasti un copil cred ca este mult mai important decat sa castigi un Oscar.

MIA a intrat in travaliu cu doar cateva ore dupa ce a concertat la Premiile Grammy din data de 8 februarie. A postat un nou mesaj pe pagina de MySpace imediat dupa ce a nascut in care scria ca: Duminica noapte am ajuns acasa dupa ce am cantat la Grammy, si as fi putut sa raman in oras, insa am hotarat sa merg acasa, din fericire, deoarece travaliul meu a inceput la ora doua. Am nascut copilul miercuri si este sanatos si frumos.

MIA Paper Planes




Popup detector