MIA si-a anulat toate gig-urile din iunie, inclusiv cel de la Sonar

12 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

MIA si-a anulat toate cele 15 gig-uri pe care le avea programate in Europa, in luna iunie. Artista trebuia sa ajunga in 15 tari diferite in orase ca Londra, Dublin si Sonar Festival din Barcelona. Intr-un interviu acordat NYMag.com, artista a declarat ca:

Imi anulez toate gig-urile deoarece psihic simt ca trebuie sa ma opresc o perioada. E o prea mare nebunieImi pierdeam orice simt sau dorinta si ma departam de realitate, intelegeti ce vreau sa spun? Cred ca pentru un artist ca mine este important sa fii pe strada si sa mergi la acelasi magazin in fiecare zi, sa vezi aceasi oameni, sa comunici. Si este foarte dificil sa faci asta cand esti in orase diferite 24 din 24 de ore.

Imi place sa comunic cu trupa mea, dar vreau sa-i ajut sa faca parte din vietile oamenilor mai mult. Si asta este foarte greu cand esti in turneute termina psihic. Fac muzica de club, ceea ce inseamna ca ies seara de seara timp de sase luni. Intelegeti ce vreau sa spun? Pana la urma ti se ia si vrei si tu sa-ti faci unghiile sau ceva de genu.

Nu se stie inca nimic despre reluarea sau reprogramarea evenimentelor la care trebuia sa ia parte, insa MIA isi linisteste fanii spunand ca se va apuca sa munceasca in studio pentru materiale noi, decat sa mai faca turnee prea curand.


Popup detector