Livio & Roby la rezidenta Viva a lui Steve Lawler in Miami

12 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 27 martie, alaturi de Roby, Livio il insoteste pe Steve Lawler la Miami Winter Music Conference. Evenimentul Lights Out: Miami 2008 este gazduit in Park West (fostul Stereo Club, usa in usa cu Space) si va avea invitati crema DJ-ilor mondiali: Audiofly, Clive Henry si Jamie Jones.

Lawler comenteaza: Petrecerea Lights Out este exact cum spune numele camera e intunecata asa incat poti sa te pierzi in muzica. Lights Out nu inseamna fite sau glam. Sunt mandru ca esta al saptelea an al nostru aici si ca avem cel mai longeviv eveniment de la WMC. In fiecare an schimbam locatia pentru a aduce ceva nou.

Viva este noaptea creata special de Lawler ca o platforma pentru incredibilele sale gig-uri de 6 ore si a avut casa inchisa de fiecare data. Pe 23 februarie Steve Lawler muta Viva Harlem Nights din clubul londonez The End si merge impreuna cu Livio intr-un hangar din inima cartierului East London. Viva a sarbatorit 6 ani in The End la sfarsitul lunii ianuarie iar Steve isi dorea ceva un pic diferit pentru anul 2008 si, datorita radacinilor underground ale DJ-ului britanic, Viva Nights se intoarce in hangar, acolo unde Steve Lawler si-a facut un nume.

Petrecerea va fi deschisa de Livio, unul dintre cele mai bune produse de export ale Romaniei. Avandu-si originile in house-ul inceputului de mileniu si evoluand spre electro si minimal-tech, Livio castiga din ce in ce mai multa apreciere peste hotare.

Evenimentul se va desfasura in tema clasica a petrecerilor Lights Out. Steve aduce dupa el o intreaga echipa de productie care va pregati special locatia iar ringul de dans va fi acoperit de o plasa care aduce tavanul mai jos, creand o senzatie de presiune apasatoare.

Livio si Roby lucreaza la ora actuala la un remix pentru o piesa de-a trupei Unkle. Mai multe detalii despre asta veti afla in curand.


Popup detector