Livio & Roby au mixat la Winter Music Conference Miami

17 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJii si producatorii romani Livio si Roby sunt primii si singurii artisti romani care au reusit sa mixeze in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente anuale din lume dedicate muzicii electronice, Winter Music Conference Miami.


WMC este un eveniment cu o istorie de peste 20 de ani si are loc la fiecare final de martie la Miami, Florida, in SUA. Timp de cinci zile cei mai cunoscuti artisti de muzica electronica, DJ, producatori, solisti, alaturi de manageri de cluburi si de case de discuri, directorii celor mai mari companii producatoare de aparatura tehnica si soft-uri folosite in acest domeniu se aduna in cadrul unor seminarii si workshop-uri, dar si la petreceri.

Anul acesta, WMC s-a tinut in perioada 27 - 30 martie si a avut ca invitati sute de artisti de pe scena muzicii electronice. Livio & Roby au mixat la doua petreceri pe data de 27 martie in clubul ParkWest (fost Twilo), unul dintre cele mai cunoscute si iubite locatii din Miami. Ca invitati ai serii Viva Music a lui Steve Lawler, cei doi romani au mixat alaturi de nume ca Audiofly, Clive Henry (Peace Division), Jamie Jones si chiar la after party-ul lui Lawler.



Popup detector