Legowelt lanseaza un nou album - The Paranormal Soul

03 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Legowelt lanseaza un nou album - The Paranormal Soul
TAGS:
legowelt 

Daniel Wolfers aka Legowelt a terminat un nou album, ce va fi lansat in luna noiembrie 2012 la casa de discuri Clone Records.


LP-ul se numeste "The Paranormal Soul", include 12 piese noi si vine la aproape un an dupa "The Teac Life", album disponibil la download gratuit - detalii aici.


LP-ul va fi disponibil in format digital, CD si vinyl.


Un artist complet, Legowelt este unul din putinii muzicieni care a reusit sa pastreze o balanta intre cantitate si calitate, intrucat desi are cateva zeci bune de release-uri EP si LP, nu se regaseste nicaieri muzica “de umplutura”. Vine din Haga, face muzica de la inceputul anilor '90 si este cunoscut nu doar pentru release-urile pe care le-a avut sub numele de Legowelt (cele mai multe dintre ele la Bunker Records), dar si Nacho Patrol. Muzica lui Legowelt este o adevarata provocare, intrucat artistul olandez nu s-a limitat asupra unui stil anume. De-a lungul timpului a produs acid house, italo disco, electro, breaks, techno, funk, experimental si altele. Versatilitatea muzicala se poate observa cu ochiul liber (sau mai degraba urechea libera) in dj set-urile sale, care sunt pline de suisuri si coborasuri, incat e cam greu sa te plictisesti.


Tracklist

01. Danger In The Air

02. Clap Your Hands

03. Elements in Houz music

04. Rave Till Dawn

05. Sketches From Another City

06. Tigertrain

07. Transformation Of The Universe

08. Voice Of Triumph

09. I Only Move For U

10. Renegades Of A New Age

11. On a Cold Winter Day

12. To The Homeland


Vezi si: Red Bull Music Academy workshop cu Legowelt la Bucuresti




Popup detector