VIDEO: Red Bull Music Academy workshop cu Legowelt la Bucuresti

27 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Danny Wolfers aka Legowelt a fost protagonistul unui workshop marca Red Bull Music Academy ce s-a tinut la Bucuresti pe 16 martie 2012.


Workshop-ul a avut loc la Atelierul de Productie, iar gazda a fost Cosmin TRG, cel care a si mixat alaturi de Legowelt, cateva ore mai tarziu.


Legowelt a vorbit despre inceputurile sale in muzica electronica, modalitatea sa de a produce muzica si tool-urile pe care le foloseste, valori si influente, concepte muzicale, noua sa companie de software de productie muzicala, plus multe altele, totul intr-o discutie bine tinuta in frau de Cosmin TRG.


Un artist complet, Legowelt este unul din putinii muzicieni care a reusit sa pastreze o balanta intre cantitate si calitate, intrucat desi are cateva zeci bune de release-uri EP si LP, nu se regaseste nicaieri muzica “de umplutura”. Vine din Haga, face muzica de la inceputul anilor '90 si este cunoscut nu doar pentru release-urile pe care le-a avut sub numele de Legowelt (cele mai multe dintre ele la Bunker Records), dar si Nacho Patrol. Muzica lui Legowelt este o adevarata provocare, intrucat artistul olandez nu s-a limitat asupra unui stil anume. De-a lungul timpului a produs acid house, italo disco, electro, breaks, techno, funk, experimental si altele. Versatilitatea muzicala se poate observa cu ochiul liber (sau mai degraba urechea libera) in dj set-urile sale, care sunt pline de suisuri si coborasuri, incat e cam greu sa te plictisesti.


Inregistrarea integrala o puteti viziona mai jos.





Video streaming by Ustream





credite foto: Tibi Badea


Popup detector