Legowelt si-a deschis o companie software

06 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Legowelt si-a deschis o companie software
TAGS:
legowelt  studio 

Legowelt spune in cadrul unui interviu pentru Little White Earbuds ca isi petrece cam tot timpul in studio, "de dimineata devreme pana seara tarziu".


In general, Danny Wolfers nu are un proces standardizat de a face muzica, insa tinand cont de numeroasele albume lansate, si, mai ales, de numeroasele materiale lansate sub (si mai) numeroasele alias-uri si proiecte, cantitatea nu este deloc de neglijat.


"In principiu, eu doar fac piese. Nu-mi place ideea de "concept de album", suna foarte 'cheesy'. Le-as spune mai degraba albume pe care am explorat, cum ar fi "The Rise and Fall of Manual Noriega” sau “Phalangius”, etc. Daca am vreo poveste sau vreunf ilm in minte, albumele curg pur si simplu, in cateva zile, ca in aceste cazuri. Cred ca in zilele noastre un album inseamna doar o colectie de piese...Nu stiu", spune Legowelt.


In materie de planuri de viitor, Legowelt lucreaza la o companie software, Pacific Micro International. A lansat-o recent si se ocupa cu lansarea de aplicatii audio si software-uri paranormale. Unul dintre produse se numeste PACIFIC STATION TAPE si va simula artefacte de caseta pe piese.


Interviul este disponibil aici, impreuna cu mix.


Popup detector