Legowelt a lansat noul album gratuit

23 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Legowelt a lansat noul album gratuit
TAGS:
legowelt 

Danny Wolfers, artistul olandez din spatele numelui Legowelt a lansat recent The Teac Life, un nou album pe care l-a pus gratuit la download pe propria sa pagina web.


Suspectat de a fi geniu de catre unii specialisti si colegi de breasla, Danny Wolfers este personajul din spatele a peste 20 de alias-uri sub care a lansat muzica electronica de diferite genuri. Prezenta pe scena electronica de la jumatatea anilor '90, muzica lui Legowelt este o adevarata provocare, intrucat artistul olandez nu s-a limitat asupra unui stil anume. De-a lungul timpului a produs acid house, italo disco, electro, breaks, techno si altele.


Noul album contine 14 piese si este descris de catre Legowelt, ca (vom pastra descrierea in original de dragul autenticitatii) "Raw as fuck autistic Star Trek 1987- Misty Forests- X-FILES,- DETROIT unicorn futurism made on cheap ass digital & analog crap synthesizers recorded in a ragtag bedroom studio on a TEAC VHX cassettedeck in DOLBY C with an unintelligible yet soulfull vivacity".


Track list:


01. The Nightwind

02. Half Moon 106

03. The Soul of a City

04. Forest Conditioner

05. Metro Airport

06. Moonmist

07. Beyond Ur Self

08. Wherever We go

09. Mystery Cruising

10. Can U Feel the Other Side of Ur Soul

11. Dolphin Day 1992

12. Dare to Dream

13. Encounter at Farpoint

14. U Can Fly Away from the Hood


Download HERE or HERE (Megaupload)


Popup detector