Lady GaGa, in chiloti pe strazile Londrei

16 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Americanca Lady GaGa a iesit pe strazile Londrei imbracata doar in chilotei. Noua senzatie a muzicii electro pop a fost fotografiata purtand chiloti cu strasuri, ciorapi de plasa, un top de culoarea pielii, manusi negre si o jacheta neagra.

Lady GaGa a declarat intr-un interviu recent ca fanii englezi sunt 'foarte sexy si foarte deschisi la minte'. Ea spune ca stilul londonez este unul foarte libertin. Cantareata, in varsta de 22 de ani, care a ajuns numarul 1 in topuri cu single-ul Just Dance, detronand-o pe Alexandra Burke, a plecat de la hotelul unde este cazata pentru a filma un spectacol muzical pentru T4.

Ea a compus piese pentru New Kids On The Block si pentru Pussycat Dolls , cu care in prezent lucreaza din greu pentru a invata rutina de dans din turneul mondial al fetelor. Lady GaGa este nominalizata la premiile Grammy pentru cea mai buna piesa dance, care se vor desfasura in februarie.

O alta piesa a ei - Poker Face - este pe locul 1 in topurile din Elvetia si din Australia. Noul album al cantaretei va iesi pe piata saptamana viitoare. Ea a fost etichetata prin stilul vestimentar si atitudinea de scena ca 'viitoarea Madonna'.

Vedeta.ro


Popup detector