Kylie Minogue si The Prodigy - concerte pentru victimele incendiilor din Australia

17 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Nume mari din industria muzicala au sarit in ajutorul victimelor incendiilor din Australia si au sustinut concerte caritabile in Melbourne si Sidney. Printre acestia s-au numarat Coldplay, Kylie Minogue, Midnight Oil, Gabriella Cilmi si Kings Of Leon.

Una dintre surprizele serii a fost recitalul grupului Midnight Oil, care a urcat pe scena dupa sapte ani de absenta, cauzata de intrarea in politica a solistului Peter Garrett.

Kylie Minogue a interpretat piesa 'I Still Call Australia Home' in deschiderea concertului de la Melbourne, in fata a peste 80.000 de fani, informeaza femalefirst.co.uk.

Coldplay au cantat in deschiderea concertului de la Sidney piesa 'Yellow', urmata de 'Clocks' si 'Viva La Vida'. Organizatorii spera sa stanga peste 3 milioane de dolari pentru sinistratii regiunilor Queensland si Victoria.

Peste 200 de persoane au fost ucise in timpul incendiilor, iar 10.000 au ramas fara case. Ca si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, nordul statului Queensland a fost invadat de inundatii.

La inceputul anului, trupa britanica The Prodigy a filmat un clip pentru piesa 'Take Me To The Hospital', in timpul vizitei lor in Australia in cadrul festivalului Big Chill, clip care ulterior a fost dedicat victimelor incendiilor din regiunea Queensland.



BestMusic.ro


Popup detector