Kevin Saunderson in premiera nationala vinerea aceasta

15 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Inovator in Detroit techno si cu o cariera muzicala de 20 de ani, Kevin Saunderson mixeaza in premiera in Romania vinere aceasta, 16 noiembrie, in clubul Session din Bucuresti. Desi este un veteran in muzica electronica, Saunderson ramane o puternica influenta pentru muzica actuala.

S-a nascut in Broklyn, dar a aterizat foarte devreme in Motor City aka Detroit. Aici colegii de liceu alaturi de care a inceput povestea muzicala ce ii domina viata, nu sunt altii decat Derrick May si Juan Atkins.

Din punct de vedere muzical, pentru mine a crea nu este ceva la care sa te gandesti. Este ceva ce trebuie simtit. Si cred ca toti am fost binecuvantati cu acel talent de a simti si exprima trairile noastre prin muzica lucrand intr-un studio. Au fost multe momente in care ma trezeam in mijlocul noptii si mergeam in studio. Este ca o lume total diferita in care timpul trece altfel. Fara sa-ti dai seama creezi ceva experimentand, schimband si adunand sunetele la un loc. Este ceva spontan, natural", precizeaza Kevin Saunderson.

Saunderson va mixa vinerea aceasta in clubul Session din Bucuresti, iar de setul din deschidere se va ocupa DJ-ul roman Sebo. Pretul unui bilet este de 20 lei pana la ora 00:00 si 30 lei dupa.

Discuta evenimentul pe Forumul BF, aici.


Popup detector