Jona a lansat la casa de discuri a lui Carl Craig

18 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Jona a lansat de curand un EP la prestigiosul label al lui Carl Craig, "Planet E". EP-ul "Altiplano / Secret 47" contine doua piese ce au primit un feedback foarte bun in aceasta vara. Jona va fi prezent sambata aceasta, 20 septembrie, in Studio Martin din Bucuresti.

Stirea conform careia artistul de la label-ul Get Physical, Jona, va semna cu Planet E ati putut-o afla cu foarte mult timp in urma, in cadrul interviului exclusiv cu Carl Craig, disponibil AICI (datat ianuarie - 2008).

Curiosii il pot vedea pe Jona sambata aceasta, 20 septembrie, in clubul Studio Martin, impreuna cu Djuma Soundsystem, Livio & Roby si George G. Fetele nu platesc intrare la acest party.

Prins in mrejele techno si acid house la 15 ani a inceput sa lucreze in urmatorii doi ani la propriile sale piese. Licentiat la S.A.E in Bruxel, Belgia, a pus tot hardware-ul cap si cap si si-a deschis propriul studio audio. Pe parcursul ultimilor ani, cu un sound conturat de Detroit techno dar care poate ajunge pana un house cu influente diverse si sofisticate, Jona a continuat sa lanseze piese foarte eclectice, pe care si-a pastrat insa amprenta. A lansat piese pe vinyl la label-uri ca Get Physical Music, Fumakilla, Resopal, Planet E, Toys for Boys si Strobe Music, iar doua dintre remix-urile sale, lansate de Virgin-EMI au ajuns pe locul 1 in German Dance Chart.

Dupa succesul incredibil al recentului release la Get Physical, Take Five si Sunset, noul sau material, Blackened, deschide compilatia Full Body Workout Vol. 4, de la acelasi label. Compilatia va fi lansata official la sfarsitul lunii septembrie. La ora actuala se afla in turneul de promovare Full Body Workout Vol.4 in Europa, dupa ce a incheiat alte doua turnee in Japonia si Australia si lucreaza la albumul sau care, cel mai probabil, va fi lansat anul viitor.




Popup detector