John Tejada lanseaza 'Real Grooves Navigation 02'

04 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Daca nu ai fost pana acum in Tokio, nu trebuie sa disperi. Da, muzica electronica face valva acolo, insa John Tejada a decis sa lanseze oficial o compilatie plecand de la atmosfera clubului Real Grooves din Tokio. Materialul va fi lansat oficial la Timothy Really in luna ianuarie 2008.

'Real Grooves Navigation 02' contine doar productii personale de-ale lui John Tejada, un producator rafinat de tech-house si minimal house. Mare parte din piese au fost lansate de-a lungul anului 2007 la casa de discuri Palette Recordings.

John Tejada este originar din California. A lucrat sub diverse alias-uri, ca Autodidact, Lucid Dream sau Mr. Hazeltine, de asemenea a co-produs alaturi de alti artisti de la label-ul Palette, ca Justin Maxwell sau Arian Levist. Poate unul din cei mai sofisticati artisti americani din breasla muzicii dance actuale, John Tejada s-a impus printr-un sound unic si o abordare muzicala aparte. Desi este de cele mai multe ori incadrat intr-un singur gen, el reuseste sa rastoarne opiniile publicului, scotand la iveala 'surprize' muzicale.

Track list:

01 John Tejada - Wavescraper
02 John Tejada - Model 12
03 John Tejada & Arian Leviste - Multiplier
04 John Tejada & Arian Leviste - Synthescheizer
05 John Tejada & Justin Maxwell - Benus Boats
06 John Tejada & Justin Maxwell - Auskeeping
07 John Tejada - Degrees
08 John Tejada & Arian Leviste - Word Problems
09 John Tejada & Justin Maxwell - Pleasant Hard Disc Surprise
10 John Tejada & Justin Maxwell - Higher
11 John Tejada - Breakout
12 John Tejada - Mono On Mono
13 John Tejada - The Zone
14 John Tejada - The End Of It All


Popup detector