Interviu cu Paul Oakenfold la clubul Pacha din Ibiza

07 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Celebrul DJ Paul Oakenfold este luat la intrebari de catre agentia IMD. Desi DJ-ul britanic a inceput sa manifeste un interes din ce in ce mai scazut pentru DJ-ing si muzica electronica, succesul sau este inca departe de a nu fi luat in considerare.

"Fiecare show de la Pacha este important pentru mine. Educ publicul, dar il si distrez", spune Paul Oakenfold.

Intrebat cum vede scena muzicala din Ibiza in 2008, Paul Oakenfold este de parere ca "din anumite puncte de vedere, creste incontinuu si se dezvolta. Atat muzica rock, cat si hip hop-ul, a inceput sa fie o prezenta destul de solida pe insula, insa bineinteles ca muzica dance ramane principala".

Una din piese preferate ale lui Oakenfold care il leaga de Ibiza, este Touch Me a lui Rui Da Silva. "Danny Whittle (brand managerul clubului Pacha) mi-a dat aceasta piesa, pe vremea cand aveam rezidenta Pefecto in Pacha. Am avut-o cu sase saptamani inainte de a fi lansata si am mixat-o in fiecare weekend."

Alte planuri pe viitor pentru Paul Oakenfold? Asa cum v-am mai spus si AICI, la sfarsitul anului 2006, pasiunea lui Oaky pentru filme a inceput sa dea roade. "Momentan sunt in Los Angeles, unde fac un film ce se numeste Humboldt Park. Apoi voi merge in Ibiza, unde am cateva show-uri, apoi voi merge impreuna cu Madonna in turneul ei mondial pentru a o sustine. In cele din urma voi incepe sa lucrez la un nou film cu gangsteri, britanic; se numeste The Heavy".

In caz ca vanati piese de rezistenta pentru aceasta vara fierbinte (cel putin in Romania), Paul Oakenfolad recomanda Robert Vadney - Away From You.


Popup detector