Interviu cu John Acquaviva

15 Noiembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

John Acquaviva este cetatean canadian, insa s-a nascut in sudul Italiei. In vara acestui an a avut prima lui rezidenta intr-un club din Ibiza, Privilege. Rezidenta s-a intitulat Acquaholic, la fel ca si mix CD-ul pe care l-a lansat recent la casa de discuri Great Stuff Recordings. DJ dar si producator de muzica electronica, John a sustinut si inca sustine scena electro, atat prin productiile sale si remixurile, insa si prin promovarea unor artisti talentati.

Un pionier al muzicii noi si al ideilor, John a fost unul dintre primii DJ care a sprijinit conceptul de muzica digitala in 2000. Mai intai s-a implicat foarte mult in lansarea conceptului Final Scratch, o alternativa a DJ-ilor care doreau sa pastreze tehnica old school, dar sa aiba acces la muzica online, in format mp3. Apoi John a facut parte din echipa care a fondat compania Beatport, unul dintre cele mai puternice magazine online de muzica.

Cu ocazia aniversarii a 6 ani de The Mission, John Acquaviva a pus muzica in clubul Studio Martin, vineri 10 noiembrie, asa ca am discutat cu el cateva minute despre muzica, despre petreceri, despre label-urile sale si altele.

Interviu: John Acquaviva, artistul Acquaholic





Popup detector